زانو درد, مقالات

بهترین قرص برای زانو درد | تسکین فوری زانو

بهترین قرص برای زانو درد | شفاکاران

بهترین قرص برای زانو درد چه تاثیری در کنترل درد دارد. با وجود این‌که مصرف هیچ دارویی، بدون تجویز پزشک توصیه نمی‌شود؛ اما معرفی بهترین قرص برای زانو درد، می‌تواند در شرایط بحرانی به کمک شما بیاید. همچنین، مکمل‌های زیادی برای تسکین دردهایی مانند درد زانو به روند بهبودی کمک می‌کنند. انتخاب داروها باید باتوجه به علت بیماری باشد تا هم‌زمان با خاموش کردن علائم به درمان هم بپردازد. تسکین درد، تقویت زانو و استفاده از داروهای کمکی، می‌تواند تا حد زیادی سلامت زانو را در پی داشته باشد. در این مقاله از شفاکاران، بهترین قرص‌ها و مکمل‌‌ها را برای زانو درد معرفی می‌کنیم و شما را از نکات احتیاطی و عوارض آن آگاه می‌سازیم.

بهترین قرص برای زانو درد کدام است؟

استفاده از بهترین قرص برای زانو درد گاهی تنها چاره، برای خلاصی از درد و التهاب زانو است تا یک زمان مناسب برای مراجعه به متخصص فراهم شود. انتخاب داروها به شدت درد و نوع آن بستگی دارند و درصورت وجود بیماری زمینه‌ای، باید بر اساس آن باشند. قرص‌های بدون نسخه‌ای وجود دارند که در مواقع اضطراری می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید تا موقت،  زانو درد تسکین یابد. چنانچه، درد زانو ادامه‌دار باشد و داروهای نسخه آزاد، تاثیری بر آن نداشته باشند، مجبور هستید به یک معالج برای تشخیص دقیق علت درد مراجعه کنید.

پرمصرف‌ترین قرص‌هایی که برای درد زانو به بیماران کمک می‌کنند، عبارت‌اند از:

  • استامینوفن (Acetaminophen)

تسکین‌دهنده دردهای خفیف است که عوارض چندانی برای بیمار ندارد.

  • ایبوپروفن (Ibuprofen)

ضددرد قوی برای دردهای عمیق‌تر است که با سرعت بیشتری، درد را کاهش می‌دهد.

  • آسپرین (Aspirin)

از داروهای مسکن و کم‌ریسک برای کاهش التهاب و دردهای زانو است که به جریان خون هم بهتر کمک می‌کند.

  • ناپروکسن (Naproxen)

داروی مسکن قوی برای دردهای شدید زانو است که با تاثیر بیشتر تورم، التهاب و دردها را کاهش می‌دهد.

  • دیکلوفناک (Diclofenac)

از جمله قرص‌های قوی، برای تسکین درد زانو و مفاصل و انواع روماتیسم  است که در گروه ضدالتهاب‌های غیراستروئیدی قرار می‌گیرد.

علاوه‌بر قرص‌ها، گروه دیگر از داروهای کورتیکواستروئیدها و اسید هیالورونیک‌ها وجود دارند که با شدت یافتن دردها، توسط پزشک تجویز می‌شوند. این داروها، گاهی به‌صورت تزریق در مفاصل انجام می‌گیرند و بعد از یک دوره درمانی مشخص، باعث بهبود وضعیت زانو می‌شوند. همچنین بعد از درمان، دامنه حرکات بیمار گسترش می‌یابد و مفاصل آسیب‌دیده تقویت می‌شوند.

همچنین، می‌توانید از زانوبندها برای تثبیت بیشتر عضلات زانو استفاده کنید. زانوبند تکنولوژیک زاپیامکس از جمله فیکس‌کننده‌ها طبی زانو است که گرما را به عمق بافت زانو می‌رساند و در حداقل زمان، باعث خاموش شدن دردها می‌شود. زاپیامکس در این خصوص با هدف گرمادهی و بهبود جریان خون در موضع درد طراحی شده است و باعث تسکین درد می‌شود.

بهترین قرص و مکمل برای زانو درد

تصویری از بهترین قرص برای زانو درد | شفاکاران

افراد درگیر با دردهای زانو گاهی تنها ازطریق مسیر دارویی بهبود نمی‌یابند و نیاز به درمان کمکی برای تسکین دردها دارند. انتخاب بهترین قرص برای زانو درد و قرص برای درد پشت زانو تنها برای مدت کوتاهی وضعیت را قابل تحمل می‌سازد. بنابراین، بهتر است از مکمل‌های دارویی برای تقویت مفاصل و عضلات زانو کمک بگیرید.

از بهترین مکمل‌ها برای درمان زانو درد می‌توان به ۲ مورد زیر اشاره کرد:

  1. گلوکزامین (Glucosamine)

این مکمل از ساییده شدن استخوان‌ها پیشگیری می‌کند و درد و التهاب را کاهش می‌دهد. علاوه‌بر این، باعث تقویت غضروف‌ها می‌شود که جدا از خاصیت تسکین‌دهی، موجب درمان بسیاری از بیماری‌های مفاصلی می‌شود. این مکمل در انواع مختلف و با هدف درمان درد در دسترس بیماران قرار دارد.

  1. کندرویتین (chondroitin)

مکمل‌های حاوی کندرویتین از تجزیه غضروف‌ها پیشگیری می‌کنند و به بسیاری از دردها، مانند آرتروز کمک می‌کنند. همچنین، تاثیر زیادی بر بلوک ساختمانی غضروف‌ها می‌گذارند. این دارو علاوه‌بر خاصیت درمانی، درد و سفتی مفاصل را نیز کاهش می‌دهد. دردهای ناشی از آسیب مفاصل و غضروف با این مکمل درمان می‌شوند.

در انتخاب مکمل‌ها باید دقت نظر داشته باشید و همیشه ترکیبات تشکیل‌دهنده آن‌ها را بررسی کنید. باتوجه به نوع درد، شدت آن و کمی تحقیق می‌توانید بهترین دارو را انتخاب کنید. داروهای مکمل علاوه‌بر تسکین دردها به تقویت و روان‌سازی عضلات زانو نیز کمک می‌کنند که می‌تواند گزینه خوبی به شمار رود. برای انتخاب ایمن در این خصوص، می‌توانید از یک متخصص مشاوره بگیرید و برندهای معتبر را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان مصرف قرص فست ران 

نحوه مصرف و بهترین زمان استفاده داروها برای زانو درد

انتخاب ضددردها و بهترین قرص برای زانو درد در بیشتر مواقع، کم‌تر از یک ساعت بعد از مصرف، تاثیر خود را می‌گذارد. البته  این موضوع در مورد قرص غضروف ساز زانو‌ چنین نیست. میزان اثربخشی ضددردها بسته به شدت درد از ۸ تا ۱۲ ساعت در بدن می‌ماند. هنگام استفاده مداوم از مسکن‌ها اگر درد تسکین پیدا نکرد، نباید دوز مصرفی را خودسرانه افزایش دهید. برخی داروها نیز نباید بیش از ۱۰ روز استفاده شوند. استفاده مکرر از مسکن‌ها، عوارضی نظیر وابستگی به دارو را در پی دارد؛ مراقب باشید درگیر اعتیاد به دارو نشوید. درصورت نیاز به استفاده برای زمان بیشتر، باید با تجویز پزشک انجام شود تا از خطرات احتمالی در امان باشید.

داروهایی مانند دیکلوفناک هم باید قبل از شدت یافتن درد مصرف شوند. بنابراین، می‌شود گفت که بهتر است قبل از استفاده از هر دارویی از یک متخصص راهنمایی بگیرید. از آن‌جا که دردهای اسکلتی و استخوانی مانند زانو درد، شب‌ها شدت می‌یابند و خواب آرام را از شما می‌گیرند، مصرف داروها قبل از خواب، بهترین زمان محسوب می‌شود. اگر درد زانو به هنگام فعالیت افزایش می‌یابد و در طول روز ملزم به استفاده از دارو هستید، بعد از وعده غذایی بهترین زمان برای مصرف است. به هنگام استفاده از قرص‌های زانو درد، بروشور هر دارو را به دقت مطالعه کنید و بر اساس دستورالعمل آن پیش بروید. درصورت مصرف داروهای دیگر نیز برای پیشگیری از تداخل دارویی، فواصل زمانی بین داروها را رعایت کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین قرص برای درمان روماتیسم مفصلی

نکته‌های احتیاطی برای مصرف قرص‌های زانو درد

برای استفاده بهترین قرص برای زانو درد و تاثیر بیشتر آن، یک برنامه مشخص و زمان معین برای مصرف قرص داشته باشید. این امر کمک می‌کند تا روند بهبودی و تسکین درد سرعت بیشتری یابد. استفاده از هر دارویی، باید باتوجه به نکات احتیاطی باشد تا عوارض کم‌تری شما را تهدید کند. درصورتی که درحال مصرف داروهای نسخه آزاد هستید و دستوری از سمت معالج دیگری ندارید، باید نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • داروهای ضددرد را با معده خالی مصرف نکنید. خوردن داروها قبل از صبحانه، منجر به ناراحتی‌های معده می‌شود.
  • درصورتی که مستعد حساسیت‌های پوستی هستید، برخی داروهای زانو درد برای شما ممنوعه به حساب می‌آیند.
  • مصرف بیش از حد و افزایش دوزهای خودسرانه، خطرات جبران‌ناپذیر به بار می‌آورد.
  • درصورت بروز علائم آلرژی، مصرف دارو را قطع کنید.
  • از مصرف هم‌زمان چند دارو با هم، اجتناب کنید.

حتی بهترین داروهای مسکن و ضددرد هم نمی‌توانند تغییری در روند درمان ایجاد کنند و تنها می‌توانید از شرایط بحرانی و دردآور عبور کنید. بنابراین، بهترین اقدام استفاده از داروهای درمانی برای درد زانو است.  البته هنگام  مصرف قرص برای درد پشت زانو  نباید خودسرانه عمل کنید. درصورت تداوم دردها به یک ارتوپد یا متخصص بیماری‌های استخوانی، مراجعه و علت را بررسی کنید.

عوارض احتمالی داروها برای زانو درد

عوارض بهترین قرص برای زانو درد | شفاکاران

قرص‌های شیمیایی جدا از تاثیری که در درمان بیماری و تسکین درد دارند، ممکن است در بسیاری مواقع عوارضی را نیز به‌دنبال داشته باشند. انتخاب بهترین قرص برای درمان زانو درد فوری تنها قرار است دردهای شما را تسکین دهد و تاثیر چندانی در روند بهبودی بیماری ندارد. بنابراین، باید به فکر درمان اساسی برای علت درد زانو باشید. استفاده طولانی‌مدت از داروهای مسکن و ضددرد ممکن است، باعث تضعیف مفاصل زانو نیز شود. ضمن این‌که خطرات دیگری سلامتی شما را تهدید می‌کند و می‌تواند نتیجه عکس دهد.

عوارض و خطرات احتمالی داروهایی که برای زانو درد استفاده می‌کنید، عبارت‌اند از:

  • ناراحتی‌های کبدی
  • سردرد و سرگیجه
  • خواب‌آلودگی
  • حالت تهوع
  • افزایش وزن
  • ناراحتی‌های معده
  • اختلالات کلیوی

همچنین، استفاده بیش از حد از برخی داروها در این خصوص، ممکن است عوارض جدی‌تری برای شما داشته باشد. درصورت مشاهده علائم زیر، اقدامات پزشکی باید سریع‌تر انجام گیرد.

  • تورم لب
  • حساسیت‌های پوستی
  • تپش قلب شدید
  • ناراحتی‌های عصبی
  • حمله قلبی
  • خونریزی معده

توجه داشته باشید که روند درمان را به‌سمت حذف داروهای مضر ببرید و از درمان‌های کم‌ریسک دیگر کمک بگیرید. تغییر رژیم غذایی، کنترل وزن، ورزش‌های متناسب و مجاز برای زانو درد، مانند پیاده‌روی و شنا، فیزیوتراپی و بسیاری از درمان‌های دیگر وجود دارند که شما را از عوارض داروهای شیمیایی مصون نگه می‌دارند. برای کمک به زانو درد می‌توانید با تغییر سبک زندگی و اصلاح رفتار ضرررسان به مفاصل زانو، دردها را مدیریت کنید و مجبور به استفاده از داروهای شیمیایی نباشید. استفاده از زانوبند زاپیامکس یکی راه هاست.

بیشتر بخوانید: قرص زانو درد خارجی

سخن پایانی

در انتخاب بهترین قرص برای زانو درد باید علت پیدایش درد را بررسی کنید و باتوجه به شدت آن، داروها در این خصوص را تهیه کنید. گاهی ممکن است یک بیماری موجب دردهای زانو شود و استفاده از مسکن‌ها، فقط برای مدت کوتاهی درد را ساکت می‌کند. علاوه‌بر این از قرص‌های ضددرد برای مدت زیادی نمی‌توانید استفاده کنید. ممکن است شما را درگیر عوارض وابستگی به دارو کند.

بنابراین در انتخاب داروها برای تسکین درد، بهتر است از متخصصین در این زمینه کمک بگیرید. باتوجه به تجویز پزشک و به کمک درمان‌های کمکی دیگر می‌توانید از خطرات احتمالی داروها در امان بمانید. بهترین پیشنهاد، استفاده از روش‌های کم‌ریسک به‌جای داروهای شیمیایی است. همچنین، می‌توانید از مکمل‌ها برای تقویت و قوام بیشتر زانو استفاده کنید.

سوالات متداول در زمینه بهترین قرص برای زانو درد

بهترین قرص‌ها برای زانو درد کدامند؟

استامینوفن، ایبوپروفن، آسپرین، ناپروکسن، دیکلوفناک و مکمل‌های درمانی مانند گلوکزامین و کندرویتین از بهترین داروها برای تسکین درد و بهبود وضعیت زانو به شمار می‌روند.

غیر از داروها چه درمان‌های دیگری برای زانو درد وجود دارند؟

تغییر رژیم غذایی، کنترل وزن، ورزش‌های متناسب مانند پیاده‌روی و شنا همچنین، کمک گرفتن از فیزیوتراپی از جمله درمان‌های کمکی دیگر برای زانو درد هستند که باعث سلامت بیمار هم می‌شوند.

عوارض احتمالی قرص‌های زانو درد کدامند؟

ناراحتی‌های کبدی، سردرد، سرگیجه، خواب‌آلودگی، حالت تهوع، افزایش وزن، ناراحتی‌های معده و اختلالات کلیوی، تپش قلب، ناراحتی‌های عصبی، حمله قلبی و خونریزی معده از عوارض داروهای زانو درد هستند.

با شفاکاران، سلامتی در یک قدمی است 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *